Kikkoman sójová omáčka přírodně fermentované 150ml
Kód: 8715035110205Detailní popis produktu
Kikkoman sójová omáčka přírodně fermentované 150ml
Tradiční japonská sójová omáčka se vyrábí přírodním procesem vaření ze čtyř složek, sóji, pšenice, vody a soli. Kikkoman sójová omáčka má jemnou, kořeněnou vůni. Tato omáčka se používá v Japonsku při běžném vaření denně k dochucení různých jídel, polévek, k rybě, k masu, při konzumaci sushi k nakládání masa, do salátů apod.
Použití
- Jako omáčka k sushi
- Dochucovadlo do polévek, omáček, na těstoviny, rýži
Skladování
- Objem: 1000ml
- Složení: voda, sójové boby, pšenice, sůl, alkohol
Skladujte v suchu a temnu.
Vyrobeno: Japonsko
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota: | 325 kJ/ 77 kcal |
Tuky: | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: | 3,2 g |
- z toho cukry: | 0,6 g |
Protein: | 10 g |
Sůl: | 16,9 g |